Emma går på gymnasiet och har ett bra och tryggt liv. Hon bor med sin familj och hund i ett hus, har en bästa vän, går i skolan och pluggar flitigt. När den något äldre Jakob börjar i hennes klass och Emma blir förälskad förändras dock allt.

Det dröjer inte länge förrän Jakob och Emma är ett par och sakta börjar hennes liv, utan att hon riktigt förstår det själv, att förändras helt. Jakob börjar bestämma mer och mer och Emma bara lyder och låter hans åsikter vara hennes åsikter. Plötsligt träffar hon inte den bästa kompisen mer och dessutom flyttar hon hem till Jakob och slutar därmed att träffa sina föräldrar.

Livet kretsar bara kring Jakob och eftersom han är vegan blir också Emma vegan, men det som från början var roligt och spännande börjar plötsligt att bli farligt och allvarligt.

Det här är en spännande, realistisk och jättebra bok om militanta veganer och om hur påverkad man kan bli av andra människor och vilka följder det kan få om man hamnar i fel sällskap. En klart intressant och tankeväckande bok!


Kommentarer

2 svar till ”Cell grön”

  1. Profilbild för
    Anonym

    yes

  2. Profilbild för
    Anonym

    sex

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.