Fina framsidor: Telefonsamtal och Neuroledarskap

Dags för lite fina framsidor igen! Den här gången är det två väldigt olika böcker och också med väldigt olika framsidor.

Först ut är Telefonsamtal av Robert Bolaño, som nu ges ut av Tranan. Den är så vacker att jag blir helt till mig. Jag älskar när sidorna är färgade och här har de tagit det till en ny nivå genom att färga in så att själva framsidan spiller över på sidorna på ett snyggt sätt. I all sin skenbara enkelhet är det här en helt otrolig framsida. Underbar!

Telefonsamtal - Robert Bolaño

Den andra är fackboken Neuroledarskap, författad av hjärnforskaren Katarina Gospic och Stefan Falk, som arbetar med ledarskap. Tillsammans har de alltså skrivit denna bok om ledarskap och om hjärnan. Det är säkert en intressant bok, även om jag inte är speciellt säker på att den är tillräckligt intressant för mig, personligen, att jag faktiskt vill läsa den. Däremot har jag en grej för guldiga framsidor och därför kan jag inte motstå den här tjusiga boken. Tyvärr syns inte det guldiga speciellt bra på den här typen av pressbilder.

Neuroledarskap - Katarina Gospic, Stefan Falk


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.