Den franske löjtnantens kvinna av John Fowles

En present från mig till mig

Som ni vet så köper jag aldrig böcker… 😉 Därför har Den franske löjtnantens kvinna hittat hem till mig…

Den franske löjtnantens kvinna

Hehe. Jag fick ett presentkort via Wrapp, appen där man kan skicka presentkort till varandra. Som någon slags bonus/reklam fick jag ett litet presentkort på Adlibris när jag skaffade mig appen. Presentkortet täckte inte ens kostnaden för boken, men jag gick på tricket och använda presentkortet ändå. 😉

Visst är boken fin? Jag har skrivit om den och ett gäng andra snygga klassiker tidigare. Hur snygg den är i verkligheten är dock svårt att beskriva. Den har i alla fall riktigt lyxigt omslag (för att vara pocket!) – grovt och med härlig textur.

Jag vill bara titta på boken hela tiden!! Och tur är väl det, för den blir nog enbart prydnad ett bra tag. Vad jag inte visste förrän den kom hem är att den är en tegelsten. Jag och tegelstenar är en svår kombination.


Kommentarer

9 svar till ”En present från mig till mig”

 1. […] kolla på min lista med böcker jag vill läsa och ta med någon som jag är lite extra sugen på. Det kan t.ex. vara Den franske löjtnantens kvinna. Eller som senast: Agaat. Och sedan kommer boken hem och då, förvirringen: ”Vad är det […]

 2. Galet snygg framsida! Klart man blir sugen på att läsa den!

  1. Jo, jag gillar verkligen framsidan alltså. 🙂 Bonnier har många lyckade framsidor på sina pocketklassiker.

 3. Superfin! Pga. priset handlar jag nästan alltid i nätbokhandlar. Blir alltid lika överraskad när jag går in i en fysisk bokhandel över hur annorlunda det är att se och gå rund bland böcker i verkligheten!

  1. Jag brukar också köra på nätbokhandlarna. Jag gillar idén om att gynna lokala aktörer, men i slutändan brukar jag bli bekväm och klicka hem böcker istället. Det gäller inte bara böcker. Det händer att jag beställer kläder m.m. på nätet, trots att butikerna finns i stan..

   Jag är på tok för sällan i fysiska bokaffärer. Egentligen är det ju både inspirerande och kul att titta på böckerna i verkligheten.. 🙂

 4. Oj,oj en tjockis,,sådan har jag många,,,fast inte denna
  Mia

  1. Jag har också ett gäng.. I någon mening så älskar jag tegelstenar. Det brukar ge något extra när man får chansen att leva med en bok länge.. Det gäller bara att man kommer igång och börjar någon gång.

 5. Jag såg filmen nån gång för miljoner år sen. Onekligen snygg pocketutgåva, fick mig nästan sugen att läsa den, tegelsten eller ej.

  1. Åhå. Visste inte att den har filmatiserats. 🙂 Är det en sevärd film?

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.