Mer om expeditionen

När jag först hörde talas om boken Expeditionen, där Bea Uusma går till botten vad som egentligen hände under Andrées expedition, så tyckte jag att det var ett smalt och udda ämne att skriva om, men faktum är att det tydligen finns fler än Bea Uusma som fascineras av Andrées ballongfärd. Nu i vår kommer Polarexpeditionen, skriven av Alec Wilkinson, ut på svenska. Jag undrar lite om boken kommer ut nu för att Uusmas bok blev en sådan succé..? Nåja. Det är säkert en fin bok, men jag siktar på att läsa Uusmas först. Har du läst?

4 svar på “Mer om expeditionen”

  1. Sambon har läst Bea Uusmas bok och jag kommer kanske göra det. Vi lyssnade faktiskt på henne i fredags när hon pratade om sin bok (Vi:s Litteraturbåt). Vi har den illustrerade varianten hemma och enligt sambon är den lite tung men ändå lättläst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.