Hundraåringen som spel

Jag hörde att Jonas Jonassons Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann ska bli sällskapsspel. Det är inte så ofta man hör om böcker som blir till spel (förutom en del fantasy såklart – det är ju ett poppis tema bland brädspel), så jag är lite nyfiken på hur det kommer att vara upplagt.

Spelar ni spel? Själv älskar jag spel! Det är faktiskt lite synd att det lätt ses som något för småbarn och att folk i allmänhet bara känner till spel i stil med Monopol… Det finns verkligen fler spel att upptäcka!

10 svar på “Hundraåringen som spel”

  1. Jag spelar inte så mycket, men såg ”Hundraåringen ” som spel i bokhandeln häromdagen. Säkert en bra julklapp till spelsugna.

    1. Ah, två spel som jag faktiskt aldrig har spelat! Men jag är sugen på att testa båda. 🙂
      Just nu är vi mest inne i kortspel, t.ex. Dominion.

    1. Jag har nog lite tur som har massor av nördiga 😉 kompisar som gillar att spela spel. Jag har inte heller något emot Monopol, men kan tycka att det tar lite lång tid att spela och att det blir enformigt ganska snart. :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.