Äntligen Nattfilm!

Jag har ju ett antal gånger efterfrågat något nytt av Marisha Pessl, författare till Fördjupade studier i katastroffysik, som jag ju tyckte så himla mycket om. För ett tag sedan kom Night Film ut på engelska och nu har den visst redan översatts och kommit ut på svenska. Jippi! Det här är en av de böcker som jag längtar mest efter att läsa!

Baksidestext:

”Skräckfilmsregissören Stanislas Cordova har inte synts offentligt sedan 1977. För fansen är han en mörkrets överstepräst, onåbar och gåtfull. När hans dotter Ashley Cordova hittas död framställs händelsen som ett självmord, men journalisten Scott McGrath anar oråd och börjar gräva i vad som har hänt. Förra gången han försökte närma sig familjen slutade det i en privat katastrof. Nu sugs han återigen in i en jakt som för honom allt längre in mot det kraftcentrum som är Stanislas Cordova. Bilder, illusioner, speglar: varje gång han fått upp en dörr tycks den smälla igen bakom honom … Scott har redan förlorat allt och det enda som kan ge honom upprättelse är att få reda på sanningen. Även om det kräver att han möter sitt eget mörker.”

Boken lär för övrigt också komma med en app med extramaterial som aktiveras när man hittar igen en viss symbol i bokens illustrationer. Appen finns i och för sig inte på svenska, men när jag läser boken kommer jag absolut kolla in appen också.

Nattfilm - Marisha PesslGaah. Jag är så peppad på att läsa! Så mycket böcker, så lite tid…!


Kommentarer

4 svar till ”Äntligen Nattfilm!”

  1. Jag är dubbel, för jag både gillade och gillade inte katastroffysik…

    1. Jaså! Vadå då? =)

  2. Jag är så sugen på att läsa den här!

    1. Jag med! Vad tyckte du om Fördjupade studier.. då? =)

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.