Harry Potter and the cursed child

Den nya Harry Potter-boken (19 år senare)

I höstas bloggade jag helt kort om Harry Potter and the cursed child, teatern som går i London nu i år (premiär i sommar). Berättelsen utspelar sig i Harry Potters värld, men följer alltså Harry Potters son. Jag frågade mig i vilken form vi icke Londonbor skulle få ta del av berättelsen. Nu har svaret kommit! Jag såg hos Bokfreak att pjäsen kommer att ges ut som bok. Det är goda nyheter för alla som gillar Harry Potter, men som inte har lyckats knipa en av de eftertraktade biljetterna till teatern! 🙂 Det är nog bara en tidsfråga innan boken kommer ut i en svensk översättning.

Harry Potter and the cursed child
Harry Potter and the cursed child

Kommentarer

2 svar till ”Den nya Harry Potter-boken (19 år senare)”

  1. Jag vet faktiskt inte om jag kommer vilja/våga läsa denna utgivning framöver (i alla fall inte direkt när den kommit ut och den kommer vara så hypad!)! Jag är i ärlighetens namn också lite skeptisk till hela idéen med detta ”19 år senare” då jag inte gillade sista sidorna i sista HP-boken… ;O

    1. Åh, vet du, jag tycker precis som du! Jag tyckte att slutet på Harry Potter-böckerna var SÅ onödigt. Jag hade verkligen föredragit om man hade lämnat lite åt läsaren istället för att slänga in en epilog som på ett rätt sentimentalt sätt summerar vad författaren tänker sig att ska hända i framtiden. Den enda ursäkten till epilogen är i mitt tycke att den i alla fall definitivt satte punkt för eventuella uppföljare om de kommande åren.

      Men läsa pjäsen kommer jag definitivt att göra. 🙂 Förr eller senare. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.