Hejdå bokpris

Idag blev jag allt lite besviken! Jag har i många år använt www.bokpris.se för att hitta till de billigaste böckerna. Idag möttes jag av en sida med denna text:

”Bokpris.se har under många år hjälpt tusentals konsumenter att hitta den billigaste bokhandeln för just den bok de är intresserade av. Nu har dock den sista boken jämförts på Bokpris…”

Sidan är nedlagd! Sedan hur länge vet jag inte i och för sig.

Hur ska jag nu hitta till billiga böcker? Inte för att jag köper så mycket, men när jag har varit på jakt efter kurslitteratur har sidan varit guld värd.

Hur gör du?

Sedan som en parantes kan jag ju passa på att gnälla lite över hela grejen att lägga ned en sida, som förmodligen kräver ett minimum av underhåll. Det handlar väl mest om att ha en serverplats?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

7 svar till ”Hejdå bokpris”

 1. Profilbild för Sten
  Sten

  Jag brukar använda http://www.bokfynd.nu. I och för sig vet jag inte om de är så oberoende som de lovar, och de tar betalt från bokhandlar som vill vara med i jämförelsen, men de fungerar rätt bra i alla fall.

 2. Profilbild för Linnea

  Tack för tipset! 🙂

 3. Profilbild för Annika

  När jag är på jakt efter kurslitteratur surfar jag alltid in på kurslitteratur.se där jag alltid har hittat böcker till bra priser. Utbudet är väl dock inte jättestort men för det mesta har jag haft tur och fått tag på det jag har varit på jakt efter.

 4. Profilbild för Linnea

  Tack för det tipset också, Annika! 🙂 Jag kommer inte att behöva någon kurslitteratur framöver, då jag snart tar examen, så personligen skulle jag dock helst vilja hitta en sida som är lite bredare och har med fler typer av litteratur. Men det är säkert ett bra tips till flera av mina läsare. 🙂

 5. Profilbild för Tommy

  Adlibris.se finns ju alltid.

 6. Profilbild för Linnea

  Fast Adlibris är ju en nätbokhandel, inte en söksajt. 🙂

 7. Profilbild för Bookis

  Är du student och köper kurslitteratur så kan jag rekommendera lycknis.se som har billigast litteratur och fraktfritt.

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: