Hejdå bokpris

Idag blev jag allt lite besviken! Jag har i många år använt www.bokpris.se för att hitta till de billigaste böckerna. Idag möttes jag av en sida med denna text:

”Bokpris.se har under många år hjälpt tusentals konsumenter att hitta den billigaste bokhandeln för just den bok de är intresserade av. Nu har dock den sista boken jämförts på Bokpris…”

Sidan är nedlagd! Sedan hur länge vet jag inte i och för sig.

Hur ska jag nu hitta till billiga böcker? Inte för att jag köper så mycket, men när jag har varit på jakt efter kurslitteratur har sidan varit guld värd.

Hur gör du?

Sedan som en parantes kan jag ju passa på att gnälla lite över hela grejen att lägga ned en sida, som förmodligen kräver ett minimum av underhåll. Det handlar väl mest om att ha en serverplats?


Kommentarer

7 svar till ”Hejdå bokpris”

  1. Är du student och köper kurslitteratur så kan jag rekommendera lycknis.se som har billigast litteratur och fraktfritt.

  2. Fast Adlibris är ju en nätbokhandel, inte en söksajt. 🙂

  3. Adlibris.se finns ju alltid.

  4. Tack för det tipset också, Annika! 🙂 Jag kommer inte att behöva någon kurslitteratur framöver, då jag snart tar examen, så personligen skulle jag dock helst vilja hitta en sida som är lite bredare och har med fler typer av litteratur. Men det är säkert ett bra tips till flera av mina läsare. 🙂

  5. När jag är på jakt efter kurslitteratur surfar jag alltid in på kurslitteratur.se där jag alltid har hittat böcker till bra priser. Utbudet är väl dock inte jättestort men för det mesta har jag haft tur och fått tag på det jag har varit på jakt efter.

  6. Tack för tipset! 🙂

  7. Profilbild för Sten

    Jag brukar använda http://www.bokfynd.nu. I och för sig vet jag inte om de är så oberoende som de lovar, och de tar betalt från bokhandlar som vill vara med i jämförelsen, men de fungerar rätt bra i alla fall.

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.