Behöver du en egoboost?

I dessa dagar är det inte bara bokbloggare som skriver om böcker. I dagarna har ju Blondinbella lanserat sin ”överlevnadsguide för unga tjejer” och påbörjat en signeringsturné, så det är många (mode)bloggare som har kommenterat boken. Boken verkar ha tagits väl emot. Någon som har läst den? Är den läsvärd?


Kommentarer

4 svar till ”Behöver du en egoboost?”

  1. Att den kommer i pocket kan du nog lita på. 🙂 Själv kommer jag i sådant fall låna den på bibblan. Köper helst inte böcker över huvud taget!

  2. Kanske man kan kopa pa rea eller i pocket? Vore kanske kul att lasa, men kanske inte for fullpris…?

  3. Kul att du har läst den! 🙂 Jag ska nog också ge den en chans, men det är nog ingen bok jag är så sugen på att läsa att jag kommer att köpa den. Jag misstänker att jag också kommer att tycka att hennes problem är lyxproblem. Men så är det väl med livet. Alla har olika utgångspunkter.. Hade jag skrivit en bok när jag var 19 hade den nog inte blivit någon succé över huvud taget. ;P

  4. Jag har nyligen läst den! Jag vet inte om det var mycket till överlevnadsguide, men jag tyckte i alla fall att det var intressant att läsa. Sen har jag svårt att identifiera mig med Blondinbella då så vissa av hennes “problem” kändes väldigt lyxiga för mig. Men en del inspiration fanns att hämta! Är man nyfiken tycker jag den är värd att ge en chans. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.