Komprimerat och tänkvärt

Jonas Gardell kommer ut med nytt! Jag har haft en period då jag verkligen slukade hans böcker, men sedan tog den slut, mycket för att det inte fanns så många fler titlar att sätta tänderna i. Ett ufo gör entré hör till en av mina favoritböcker, men Gardell har verkligen skrivit mycket annat bra utöver hans böcker om Juha. Få författare skriver så insiktsfullt och berörande om ensamhet och utanförskap. För mig är det alltså glädjande att han äntligen är aktuell med en ny bok!

Den nya boken, Har man inget liv får man köpa ett som alla andra, är dock ingen roman, utan en ”presentbok” med visdomsord i Twitterstorlek (140 tecken).

Här är en video där Gardell presenterar sin bok:


Kommentarer

6 svar till ”Komprimerat och tänkvärt”

 1. Profilbild för Jennifer Karlström
  Jennifer Karlström

  Tyckte de som
  Var ondskan själv var Eva – Lena och Pia , gränsen till psykopater, Stefan var våldtäcksmän också och även Lennart .
  Tror cilla lärde sig en läxa

 2. Jag har inte heller läst så mycket av Gardell som jag borde, för det lilla jag läst (En komikers uppväxt och Om Jesus) har jag tyckt väldigt mycket om. Jag gillade också hans manus till miniserien som gick på SVT runt jul för några år sedan; ”De halvt dolda”.

 3. Jag diggar Jonas Gardell. Men egentligen har jag bara läst ”Jenny” av honom…

  1. Då borde du läsa mer! Han har skrivit många läsvärda böcker, t.ex. Ett ufo gör entré, Präriehundarna och Mormor gråter.

   1. Jo, jag borde väl det egentligen! (: Jag gillar hans förhållningssätt till sin tro, hans vilja att vara sig sj oavsett vad andra tycker… Han är en förebild som person kan jag tycka! (: Får ta o kika in mig lite mer på hans författande helt enkelt. (;

    1. Gör det! Apropå hans tro.. Jag läste Gardells bok Om Jesus i somras och jag tyckte att den var väldigt intressant. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.