Det är slut mellan Rödluvan och vargen

Det här är den andra boken om den 17-åriga Linnea, vars bästa vän nyligen har begått självmord. Nu måste Linneas liv gå vidare.

Linnea skaffar två nya kompisar, Malin och Madeleine. Madeleine roar sig med att snatta i affärer och är en riktig egoist som bara kan prata om sig själv. Malin är rädd för allt och är new ageflummig – hennes liv kretsar kring att göra en massa underliga amuletter och magiska riter. Madeleines snattande gör så småningom att Linnea och hon blir ovänner och när hon även blir ovän med Malin bestämmer sig Linnea för att flytta.

Hon bestämmer sig för att flyga vart som helst och vara borta ett tag. På väg bort träffar hon Mark. Hon och Mark bestämmer sig för att åka till Los Angeles tillsammans, men ingenting blir som planerat

Det här en bok med mycket att känna igen sig i trots att den ibland kanske är lite orealistisk. De handlar om många allvarliga ämnen, men är ändå väldigt rolig. Just att den innehåller en hel del lite osannolika element drar dock ner på betyget lite.