Nomineringarna klara till Sveriges radios romanpris


Igår presenterades de nominerade till Sveriges radios romanpris: En storm kom från paradiset av Johannes Anyuru, Skuggland av Jonas Brun, Ingenbarnsland av Eija Hetekivi Olsson, Förrädare av Ola Larsmo, Ön av Lotta Lundberg och Bret Easton Ellis och de andra hundarna av Lina Wolff. Många av titlarna har jag aldrig hört talas om och ingen av dem har jag läst… Skuggland står dock i hyllan och väntar och jag har såklart skaffat mig den för att jag vill läsa den, så… Jag kanske borde låta den gå före i kön. 🙂

Har du läst någon? Har du någon favorit?

Bokens/böckernas författare:


2 svar till “Nomineringarna klara till Sveriges radios romanpris”

  1. Skuggland har stått i min hylla också sen i somras, det är nog absolut dags att ta tag i den då! Ön tyckte jag inte var något speciellt tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.