En oväntad vänskap, boken

Har ni sett filmen En oväntad vänskap? Jag såg den i höstas och tyckte att den var kanonbra. Filmen handlar om en förlamad och förmögen man som behöver anställa en personlig assistent. Helt oväntat anställer han en kille från förorten och de blir goda vänner. Det är en både rolig och lite sorglig film, baserad på en sann historia. I september kommer den som bok på svenska! Jag visste faktiskt inte att berättelsen finns som bok också. Hur som helst så rekommenderar jag gärna filmen. Den är en av förra årets bästa. 🙂


Kommentarer

6 svar till ”En oväntad vänskap, boken”

 1. Jättebra! Gud vad jag skrattade när de var på opera ^_^ (Då hade jag och mina kompisar precis haft operakväll, haha.)

  Där jag bor visar de filmen gratis nu på måndag – lätt att jag ska se den då! 🙂

  1. Hehe. Det finns många roliga scener i filmen.. 🙂 Kul att de visar den gratis nu!

 2. Den skriver jag upp på min lista:).

  1. Gör det! Skriv upp filmen i alla fall; boken har jag inte läst.

 3. Ja den var verkligen bra! Har nyss läst en bok som heter ”Livet efter dig” av Jojo Moyes som rör sig i samma kretsar. Dvs. oväntad assistent till förlamad man. Den var också bra, men på ett annat sätt.

  1. Låter som ett bra tips! Har inte läst någon av Jojo Moyes böcker.

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.