De vinnande bloggarna utsedda!

På veckans bokcirkelträff så fick jag förresten höra att vinnarna nu har utsetts i Forma Books Blog Award. Min bokcirkelkompis Josefin med bloggen Nobelprisprojektet har ju i år varit finalist för bästa recension. 🙂 Jag vet inte riktigt hur jag har missat att vinnarna har tagits fram, för jag får rätt rikligt med nyhetsbrev och uppdateringar av allehanda slag, men man har väl varit lite för upptagen i veckan, helt enkelt. Nåväl. Vinnare i år är Marcusbiblioteket (årets bokblogg), Sista timmen (årets nischade bokblogg) och Bokunges recension av Prinsen och pojken (årets bokrecension). Grattis till vinnarna! Och till de alla finalister också, faktiskt! Det är lite som en vinst i sig att bli finalist!


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.