Mörk jord av Belinda Bauer

Till nästa gång läser vi Mörk jord

I veckan har vi haft bokcirkelträff hos Anna med bloggen Med näsan i en bok. Vi diskuterade boken Tony och Susan, som jag ju inte tyckte var särskilt bra. För mig kändes den så absurd och knasig att jag förväntade mig att boken skulle ta en vändning likt Himmelsdalen eller Shutter Island/Patient 67… Men det gjorde den ju inte… 😉

Nästa gång diskuterar vi Mörk jord, som jag fick i DN:s e-bokkampanj i somras. Det känns alltid lite extra bra när bokcirkelböckerna finns som e-bok, för då är det lite enklare att ta den med sig överallt, t.ex. nu när julen närmar sig och jag åker till mina föräldrar och firar. Får se om Nyckeln får följa med i jul… Det vore ju helt klart härligt att läsa den i mellandagarna, men en bok på drygt 800 sidor..? 800 sidor är en typisk läsa hemma-bok. Jag som typ aldrig är hemma! Buhuuu. Nej, det blir nog Mörk jord och lite Munro i jul.

Mörk jord


Kommentarer

4 svar till ”Till nästa gång läser vi Mörk jord”

  1. Mörk jord har jag påbörjat, men inte orkat slutföra. Minns inte riktigt vad som var fel, inget som drev mig att fortsätta i alla fall. Önskar dig bättre läslust:-)

    1. Åh, det låter ju inte så bra! Jag har mest hört gott om den, så jag har rätt höga förväntningar. Men det blir kanske en besvikelse då.. :/

  2. Har Mörk jord stående i bokhyllan. Vill så gärna hinna läsa den snart!

    1. Får se vem som hinner först då! 😉

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.