God jul! <3

Nu har jag tagit lite jullov, vilket i praktiken innebär att jag är hemma och pluggar inför tentan jag ska skriva i januari… Men kanske inte just idag då. Det ska nog även hinnas med lite nyårsafton, brutala mängder praliner, kattklappning, glöggdrickande etc. Hoppas att ni också får några fina dagar, förhoppningsvis med en del ledighet! 🙂

Här om dagen passade jag på att återlämna några biblioteksböcker (och jag lånade INGEN ny). Förra året hade de ju en så himla fin gran på ”min” bibbla, men i år var det tomt i studiesalen. Jag antar att bibliotekarier precis som alla andra har annat för sig än att pynta lokalerna innan jul. Det brukar ju vara så. På mitt jobb är december t.ex. den stora månaden för att lämna in rapporter och andra leveranser…

Julgran av böcker

Ingen gran på bibblan alltså. Men jul blir det ju ändå. GOD JUL!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”God jul! <3”

  1. Profilbild för klok som en bok:-)

    Snygg gran:) God fortsättning!

    1. Profilbild för Linnea

      Tack! Och detsamma! 🙂

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: