Gott nytt år!

Gott nytt år!

Gott nytt år, fina läsare!

Kanske är det nu det är dags blicka framåt och säga något om vad jag hoppas på att få läst under 2014. 🙂 Jag kör på som vanligt, tror jag. Det vill säga: jag kommer att beta av min hög med outlästa böcker… Närmast på tur är dessa:

Böcker att läsa

Och

Julklappsböcker

Det lär komma in några bokcirkelböcker däremellan. Och en och annan ljudbok och sådär. Så mycket böcker, så lite tid… 🙂

Bokens/böckernas författare:

Ämnen:


8 svar till “Gott nytt år!”

  1. Gott Nytt År! Det är en rejäl hög med böcker du har. Min är inte så liten den heller. Det kommer att bli ett bra bokår!

  2. Gott nytt år! Känner igen känslan, den finns verkligen sjukt mycket böcker man vill hinna med att läsa! Många bra böcker i din hög där, kan rekommendera Bokklubben vid livets slut, den är jättebra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.