Fyra bokklubbsböcker


I veckan har vi haft bokklubbsträff på jobbet. Av en slump kom det upp en mängd bokförslag som alla utspelar sig i Indien, bland annat Delhis vackraste händer och New Delhi – Borås (som i och för sig handlar om en man som cyklar till sin kärlek i Borås). Jag tänkte försöka läsa dem faktiskt. Vidare så tänkte jag ge mig på Läsarna i Broken Wheel rekommenderar och Elaine Eksvärds Härskarteknik, som väl i och för sig inte är skönlitterär, men säkert ganska användbar.

Vi brukar egentligen inte ha så uppstyrda boksamtal kring böckerna vi väljer ut i bokklubben och många gånger så är det typ ingen som har läst samma bok som någon annan. Hur som helst så tycker jag att det är kul att läsa något jag förmodligen inte hade valt själv, så att säga. Kul att vidga vyerna! Den här gången finns alla böckerna som e-bok, vilket gör det extra enkelt och praktiskt att klicka hem dem. Får se vilka jag hinner med till nästa träff.

Delhis vackraste händer - Mikael Bergstrand Härskarteknik - Elaine Eksvärd Läsarna i Broken Wheel rekommenderar - Katarina Bivald New Delhi - Borås - Per J Andersson

Bokens/böckernas författare:


5 svar till “Fyra bokklubbsböcker”

    • Kul! Har du läst något om någon av dem? Broken Wheel-bokenm känns lite som en snackis, men de andra är okända för mig.

  1. Vad fint det var här på bloggen! Kändes vårligt och välkomnande!

    Jag har lyssnat på Delhis vackraste händer och det är helt ok. Läsarna i Broken Wheel rekommenderar läste jag i höstas och den är riktigt mysig!

    • Åh, tack! 🙂
      ”Helt ok” låter inte så bra.. 😉 Får se om jag tar mig igenom den. Men Broken Wheel ser jag fram emot för den har jag bara hört bra om. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.