Sju jävligt långa dagar filmatiseras


Visste ni att Sju jävligt långa dagar håller på att filmatiseras? Jag läste om det idag. Kul! Jag tycker Tropper upprepar sig något oerhört, men någon enstaka bok är kul att läsa ibland. Han har ett bra flyt i språket och de dråpliga och humoristiska situationerna i hans böcker tror jag verkligen kommer att funka som komedifilm. Hoppas den kommer till Sverige. I USA har den premiär i september.

Sju jävligt långa dagar - Jonathan Tropper

Bokens/böckernas författare:


6 svar till “Sju jävligt långa dagar filmatiseras”

    • Jag tyckte också den var riktigt bra! Minns dock inte vilken jag läste först.. Hm. Men jag misstänker att det var den här!

  1. Jag gillarTropper, men hans kvinnoporträtt har mer att önska. Lite för flåsigt grabbigt i onödan.

    • Ja, det håller jag med om! Tyvärr är man väl så avtrubbad av all konstig kvinnosyn i samhället att man knappt reagerar längre..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.