Sju jävligt långa dagar filmatiseras

Visste ni att Sju jävligt långa dagar håller på att filmatiseras? Jag läste om det idag. Kul! Jag tycker Tropper upprepar sig något oerhört, men någon enstaka bok är kul att läsa ibland. Han har ett bra flyt i språket och de dråpliga och humoristiska situationerna i hans böcker tror jag verkligen kommer att funka som komedifilm. Hoppas den kommer till Sverige. I USA har den premiär i september.

Sju jävligt långa dagar - Jonathan Tropper


Kommentarer

6 svar till ”Sju jävligt långa dagar filmatiseras”

 1. Jag gillarTropper, men hans kvinnoporträtt har mer att önska. Lite för flåsigt grabbigt i onödan.

  1. Ja, det håller jag med om! Tyvärr är man väl så avtrubbad av all konstig kvinnosyn i samhället att man knappt reagerar längre..!

 2. Åh, den måste jag se. Ska bli kul att jämföra boken med filmen:).

  1. Ja, jag gissar att den är boken trogen ändå! Det känns som en tacksam bok att filmatisera.

 3. Den här vill jag verkligen se! 🙂
  Det här var den första Tropper som jag läste och jag älskade den.

  1. Jag tyckte också den var riktigt bra! Minns dock inte vilken jag läste först.. Hm. Men jag misstänker att det var den här!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.