Snygg eller ful?

Snygg eller ful?

Jag kan nästan inte bestämma för mig för om jag gillar framsidan till Anna-Karin Palms novellsamling Jaktlycka eller om jag bara tycker att den är konstig! Fast jo, jag gillar den nog! Ovanlig, rolig och väcker min nyfikenhet. Dessutom gillar jag ”allt med djur på” enligt min pojkvän och det kanske ligger något i det. Här får man ju dock fylla i med sin fantasi eftersom bara ryttarna i jaktmundering syns.

Novellsamlingen har fått väldigt fin kritik, har jag sett, så det är faktiskt en bok som jag tror att jag kommer att läsa framöver. Det lär vara en samling med berättelser om kvinnoliv. Sådant är ju jag svag för!

Jaktlycka - Anna-Karin Palm

Bokens/böckernas författare:


2 svar till “Snygg eller ful?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.