Sådant man älskar som bokbloggare :)

Jag har fått Rörelsen – och kanske vinner den Augustpriset

Här om veckan fick jag en bok hem i brevlådan. Den var såhär fint inslagen:

Rörelsen (1)

Ja, ni ser ju. Katter. Jag älskar katter. Jag har till och med köpt en anteckningsbok med precis det här mönstret. Hehe.

Innehållet var inte så tokigt det heller ;), för där låg John Ajvide Lindqvists Rörelsen. Jag har läst alla Ajvide Lindqvists böcker utom hans två senaste, som jag ärligt talat inte riktigt förstår varför jag inte har läst ännu. Nu så!

Rörelsen (2)

Rörelsen är förresten, som ni säkert vet, nominerad till Augustpriset. Den 23:e november är det gala och prisutdelning. I kategorin skönlitteratur hejar jag egentligen på Jonas Hassen Khemiri, för som ni kanske vet så blev jag fullständigt förälskad i hans senaste roman, Allt jag inte minns. Den är bland det bästa jag läst, inte bara bland årets läsning utan över huvud taget. Men vi får väl se vem som kammar hem priset i år. 🙂


Kommentarer

2 svar till ”Jag har fått Rörelsen – och kanske vinner den Augustpriset”

  1. Profilbild för Lisa Jansson
    Lisa Jansson

    Jättefint paket, och innehåll. Jag lyssnar just nu på den, parallellt med två andra böcker. Jag tycker inte den är lika bra som hans tidigare böcker. Han är ju en av mina favoritförfattare. Få se vad du tycker.

    1. Trist att den inte är på riktigt samma nivå som hans andra böcker. Jag har hört från flera håll att Rörelsen inte är hans vassaste. Jag vet många bokbloggare som blivit mkt besvikna på Himmelstrand också (hans förra bok). Så jag får väl se… :/

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.