I en morgontidning nära dig

Här om veckan blev jag kontaktad av Folkbladet! Kul grej! Jag har nog inte varit i tidningen sedan… ja, jag vet inte! Kan det ha varit ”Vi i femman”? 😉 Den här gången blev jag intervjuad kring mitt intresse för böcker (och bloggen) och det blev ett riktigt fint porträtt av det hela. På lördag finns artikeln att läsa i tidningen. 🙂 Jag kommer själv att befinna mig i Varberg vid den tidpunkten, men jag har bett min sambo att fixa tidningen åt mig. 😉

Apropå den här intervjun så måste jag avslöja att jag inte är speciellt van vid att bli fotad. Jag har svårt att över huvud taget känna igen mig på bild. Det här är kanske en orimlig sak att säga i vår kultur, men jag trivs med mitt utseende. Jag kan i princip se mig i spegeln och tänka att jag ser helt okej ut. Men när jag ser ett foto… Alltså, jag måste ha världens konstigaste självbild! Det är så många som tror att de är fulare än vad de är, men för mig är det förmodligen det omvända. Haha. Jag blir alltid smått chockad över att jag ser så knasig ut på bild. 😮 Jag tänker inte att jag ser ut så i verkligheten. Men bilder ljuger som bekant inte…

I alla fall. Den dagen som jag blev fotad så hade jag haft en lång dag på jobbet och kom hem ca 5 min innan fotografen anlände. Jag var ju inte speciellt ”fixad” om man säger så. Snarare svettig. Och jag kan inte påstå att hemmet var direkt piffat heller. Det är lite skräckblandat för mig att få se på lördag hur artikeln blev (texten har jag läst och den är jättefin, men fotot alltså!). 😉 Hehe.

Ja, ja. Jag är inte så ytlig som jag låter i det här inlägget. Jag tycker mest att det är komiskt att jag i princip inte känner igen mig på bild. Och förresten. Nu när ett proffs har fotat mig kanske jag får en positiv överraskning! 😉


Kommentarer

2 svar till ”I en morgontidning nära dig”

  1. Profilbild för Lisa Jansson
    Lisa Jansson

    Men så spännande. Hur ska jag få tag på tidningen?

    1. Ja, spännande och kul! Såg att ni har fixat det på annat sätt.. Men jag hade egentligen en länk till en uppläst artikel. Har inte grejat så mkt med bloggen och sånt nu när jag har varit i Varberg, men nu finns en länk på Facebooksidan iaf. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.