Sofi Oksanen kommer till Umeå


Som jag redan har nämnt är Sofi Oksanen aktuell med en ny roman på svenska i höst: Norma. Nu såg jag även att Sofi Oksanen kommer till Umeå! Den 5:e september så kan man lyssna på henne i samtal med Annika Norlin (Hello saferide, Säkert) på Umeå internationella författarscen. Vilken grej! Känner mig faktiskt peppad på att gå! 🙂 Gillar ju både Norlin och Oksanen.

Norma av Sofi Oksanen
Norma av Sofi Oksanen

Bokens/böckernas författare:


6 svar till “Sofi Oksanen kommer till Umeå”

  1. Synd att jag kanske hunnit flytta från Umeå då. Har dock inte vågat mig på Oksanens Utrensning än, då ämnet verkar vara för tungt. Känner att jag inte klarar av för mycket elände. Av samma anledning undviker jag konsekvent böcker om Nordkorea även fast egentligen är intresserad. Svårt det där.

    • Då har du ju en anledning att åka tillbaka till Umeå en sväng! 🙂 Om jag flyttade från stan så skulle jag ta varje chans att åka tillbaka och hälsa på. 😉

      Visst är ämnet tungt. Utrensning handlar ju dessutom om trafficking och det är ju inte heller så lättviktigt precis.. Jag förstår verkligen dilemmat! Jag läser rätt blandat och varvar med feelgood.

    • Åk till Umeå! 😉 Hon lär säkert framträda på fler ställen i Sverige i höst iom att hon är aktuell med en ny bok. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.