Gomorron Sverige är nedlagt, men Yukiko Duke och Magnus Utvik kör på i andra kanaler


När SVT valde att göra om sitt morgon-TV-program, Gomorron Sverige, var det många som rasade över att det också innebar att boktipsinslaget gick i graven.  Själv ser jag egentligen bara två saker på tv: Melodifestivalen och So you think you can dance, så jag har absolut ingenting att säga om Gomorron Sverige. Jag kan dock tipsa om att de forna bokrecensenterna i Gomorron Sverige, briljanta Yukiko Duke och Magnus Utvik, fortfarande levererar boktips i nya kanaler. Heja!

Yukiko Duke syns nu i en egen YouTube-kanal:

Och Magnus Utvik har precis dragit igång en podcast: Utvik & böcker.

Jag har inte hunnit lyssna, men jag tycker i alla fall att det känns vettigt att gå över till nya kanaler. Vi är ju väldigt många som faktiskt inte brukar kolla på tablå-TV. En viss målgrupp uppskattar säkerligen att få lite boktips i morgonprogram på TV, men det känns mer rätt i tiden att använda sig av poddar och youtube.

Bokens/böckernas författare:

Ämnen:


2 svar till “Gomorron Sverige är nedlagt, men Yukiko Duke och Magnus Utvik kör på i andra kanaler”

    • Själv har jag börjat prenumerera, men har inte hunnit kolla! Jag är verkligen dålig på Youtube.. Har ju liksom fullt upp med att hinna med bloggar och poddar. 😉 Men jag ska absolut se något avsnitt. Snart! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.