Gomorron Sverige är nedlagt, men Yukiko Duke och Magnus Utvik kör på i andra kanaler

När SVT valde att göra om sitt morgon-TV-program, Gomorron Sverige, var det många som rasade över att det också innebar att boktipsinslaget gick i graven.  Själv ser jag egentligen bara två saker på tv: Melodifestivalen och So you think you can dance, så jag har absolut ingenting att säga om Gomorron Sverige. Jag kan dock tipsa om att de forna bokrecensenterna i Gomorron Sverige, briljanta Yukiko Duke och Magnus Utvik, fortfarande levererar boktips i nya kanaler. Heja!

Yukiko Duke syns nu i en egen YouTube-kanal:

Och Magnus Utvik har precis dragit igång en podcast: Utvik & böcker.

Jag har inte hunnit lyssna, men jag tycker i alla fall att det känns vettigt att gå över till nya kanaler. Vi är ju väldigt många som faktiskt inte brukar kolla på tablå-TV. En viss målgrupp uppskattar säkerligen att få lite boktips i morgonprogram på TV, men det känns mer rätt i tiden att använda sig av poddar och youtube.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Gomorron Sverige är nedlagt, men Yukiko Duke och Magnus Utvik kör på i andra kanaler”

  1. Profilbild för Vargnatts bokhylla

    Just ja! Tack för påminnelsen, såg ju att hon hade startat en youtubekanal och tänkte börja prenumerera men sen glömde jag helt bort det!

    1. Profilbild för Linnea

      Själv har jag börjat prenumerera, men har inte hunnit kolla! Jag är verkligen dålig på Youtube.. Har ju liksom fullt upp med att hinna med bloggar och poddar. 😉 Men jag ska absolut se något avsnitt. Snart! 🙂

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: