Och vinnaren är…

Nu är tävlingen om Fredrik Häréns De ickesynliga avslutad! Det har varit roligt att hålla i den här tävlingen. Jag har inte så många läsare som man kanske kan tro (eller?), så jag trodde nästan att tävlingsbidragen skulle utebli. Men icke! Jag har läst en hel del förslag: allt från fackböcker till barnböcker, och jag har fått en hel drös boktips som jag tar med mig. Till slut valde jag dock en vinnare och det fick bli Erika, som tipsade om boken Niceville av Kathryn Stockett. Erika lyckades väcka mitt intresse när hon beskrev boken som handlar om tre kvinnor i 60-talets Mississippi och enligt Erika finns den i en riktigt bra uppläsning av Anna-Maria Käll. Jag hoppas att ljudboken finns inne på mitt bibliotek!

Grattis Erika! Hoppas att du gillar De ickesynliga.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.