Tematrio: Poesi

I veckan har jag skolkat lite från Tematrio, dels för att jag har varit upptagen med annat och dels för att veckans tema är riktigt lurigt.

Berätta om 3 poeter/dikter du tycker mycket om!

Jag tror faktiskt att jag passar den här veckan. Jag har läst alldeles för lite poesi för att kunna svara på denna.

Men spontant kan jag nämna en dikt som jag tycker är fin.

Började falla som ett löv.
Ångrade sig halvvägs ned,
förvandlades till en gul fjäril
och flög sin kos.

– Eeva Kilpi

Enkelt och uttrycksfullt!


Kommentarer

3 svar till ”Tematrio: Poesi”

 1. Peter: Om du vill öka din besöksstatistik kan jag tipsa om att registrera bloggen på sajter som t.ex. Bloggportalen eller Bloggtoppen. Att du inte har fått så många besök från just min blogg har nog ingen skojigare förklaring än att jag helt enkelt aldrig har länkat till din blogg, som faktiskt inte är en bokblogg och kanske aldrig har passat att länka till av den anledningen. Den enda länken som eventuellt finns till din blogg från min sida är länk från kommentarsfältet i gamla inlägg. Det är troligen ingen förutom jag som läser kommentarerna. Vidare tror jag att du inspirerar fler att besöka din blogg om du skaffar lite mer självförtroende kring den och inte kallar den för ett sjunkande skepp och kommer med ironiska och konstiga kommentarer kring den. Din blogg är trevlig och rolig, men att det skulle komma en stor flod av besökare från min BOKblogg känns faktiskt långsökt.

 2. Vilken söt liten dikt!

 3. Idag ska jag faktiskt göra något för att rädda min blogg! Bokstavligen ett sjunkande “Vikingaskepp” börjar med att besöka min egen besökstatestik och se varifrån besöken på min blogg kommer ifrån. Från din fina och trevliga blogg kommer det endast 1 besök! (ler) Så kul och intressant var min blogg! (ler) Egentligen borde man kanske bara satsa på att besöka nya bloggar, fast jag låter mig inte nedslås av ett endaste besök bara, inbillar mig alltid att det finns naturliga förklaringar!
  Kanske gick datorn sönder och man helt enkelt tappade bort bloggadressen! Hmmmmm…….hoppas kan man ju alltid göra! (ler) Att det var så det låg till alltså!
  Gör ett nytt försök och säger inte mer än!
  Ha det Bäst!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.