Family living: den ostädade sanningen

Jag snubblade över Facebookgruppen Family living – the true story för något år sedan och tyckte att den var himla skön. I gruppen har medlemmarna laddat upp ärliga och roliga bilder från sina hem och sitt familjeliv. Vad jag inte visste då, var att gruppen är ett initiativ av författaren Lotta Sjöberg, som också inspirerats av den till serien Family living: den ostädade sanningen. Boken är ett tecknat koncentrat av det kärleksfulla stök som gruppen förmedlar. Jag tycker om boken från inledningen och framåt:

Den här boken hade aldrig kommit till om jag hade städat bort min tid.

Boken handlar om en familj som växt ur sin lilla sardinburk till tvåa och längtar efter ett hus. Istället för Drömhuset är det dock till ett renoveringsobjekt som de styr det gigantiska flyttlasset. Boken skildrat sedan det så kallade ”livspusslet” i roliga och, för småbarnfamiljen säkert träffande, rutor. Jag skrattade högt när jag läste boken. Oslagbart bra!

Ur boken:

Boken finns bl.a. hos Bokus och Adlibris.


Kommentarer

2 svar till ”Family living: den ostädade sanningen”

  1. Jag gillade också denna mycket, en av mina femmor förra året:-)

    1. Den fick en fyra av mig, men det är en stark fyra. Riktigt rolig och snygg bok! Hade jag själv varit småbarnsförälder hade det nog blivit en femma. =)

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.