Fler nyheter hos mig

2244 har gett mig ytterligare en bok vårens utgivning: Huliganens återkomst av Norman Manea. Boken består av Maneas memoarer och handlar bland annat om hans tid i koncentrationsläger. Boken har belönats med flera stora priser, t.ex. Nelly Sachs-priset. Det ska bli intressant att läsa boken framöver. 🙂

Ett annat recensionsexemplar som jag har överraskats med är ytterligare en bok i serien om Fry. Jag har ju läst de tre första, så det ska bli kul att läsa Kungsgården.

Jag har också några nya ljudböcker, som jag lånat på bibblan, på gång: Torbjörn Flygts Himmel och Kerstin Ekmans Guds barmhärtighet (första delen i Vargskinnettrilogin). Jag har velat läsa Vargskinnettrilogin länge och har till och med Guds barmhärtighet oläst som e-bok, men när jag hittade ljudboken så lånade jag den direkt.


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.