Uppdaterade klassiker i tidens anda

Nu hör ju inte jag till de som är sugna på att läsa Femtio nyanser av honom, men jag kan tipsa andra om att det går att tävla om en resa till Seattle (där stora delar av boken utspelar sig). Tävlingen handlar om att recensera boken.

Själv är jag fortfarande förvirrad över dundersuccén med porrböcker. Nu senast hörde jag att det har kommit ut några nya och mer porriga utgåvor av Austens klassiker Stolthet och fördom och Charlotte Brontës Jane Eyre. Hur kommer man ens på tanken?

Och i USA utkommer nu också ett nytt livsstilsmagasin med namnet Fifty shades of American women, som ska bli en Cosmopolitanliknande tidning med BDSM.

Ja. Det finns inga gränser för den här nya trenden som dykt upp så oväntat… Jag blir bara mer och mer förvånad. 😉

Femtio nyanser av honom är nu Sveriges mest köpa e-bok och pappersboken går tydligen också som smör. Den säljer i stil med Zlatanboken och Millenniumböckerna. Jag läser hellre Zlatan.


Kommentarer

7 svar till ”Uppdaterade klassiker i tidens anda”

  1. En mer porrig Jane Austen? Nej tack! Vad är det för trams?

    1. Jag undrar detsamma. 😉 Den kommer nog inte till Sverige..

  2. Jag är så totalt ointresserad av den här porr- och sextrenden. Läser hellre Zlatans bok tio gånger om!

    1. Jag med! 😉

  3. Nej vänta. Stolthet och fördom och zombies hette boken!

    1. Jag har hört talas om den.. Kan ändå tycka att det är en annan sak när man helt skriver om berättelsen och gör något kul/en satir av den. Men att ha samma berättelse och lägga till sex.. Nja..

  4. Jane Austen som porr? Jisses. Fast det är klart. Jag har läst Förnuft och känsla och zombies, där de fem systrarna jagar zombies…

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.