Dags att nominera

Nu är det dags att nominera till Bokbloggarnas litteraturpris. Det är fritt fram för bloggare att nominera böcker som har getts ut på svenska under året. Själv läser jag ju mest böcker med någon/några år på nacken, så det är inte lätt att hitta titlar att nominera. Men kanske Eld eller Och en månad går fortare nu än ett hjärtslag? Ännu återstår lite tid att fundera. Sista datum för nominering är 31/12.


Kommentarer

2 svar till ”Dags att nominera”

  1. Oh, svårt. Jag måste erkänna att jag har grymt dålig koll på vilka böcker som getts ut under året. Och även jag läser många gamla saker. Får kolla upp några favoriter, Little Bee kanske kom detta år?

    1. Jag har inte läst Little Bee, men den är väl en bra nominering.. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.