Dags att nominera till Bokbloggarnas litteraturpris!

Nu är det dags att nominera till Bokbloggarnas litteraturpris! Alla med en bokblogg kan nominera titlar som getts ut i Sverige under året och av nomineringarna röstar förra årets nominerare (nominerare är nog inget ord, men ni fattar…) fram en vinnare.

Jag tänker avvakta med nomineringar tills jag har läst Nyckeln… 😉 Kan annars säga att Och ett skepp med sju segel och femti kanoner ska försvinna med mig är en solklar nominering från mig. Årets bästa!

Och ett skepp med sju segel och femti kanoner ska försvinna med mig - Bodil Malmsten


Publicerat

i

av

Kommentarer

3 svar till ”Dags att nominera till Bokbloggarnas litteraturpris!”

  1. Profilbild för Lena

    Får ta en funderare på vad jag skall nominera!

    1. Profilbild för Linnea

      För mig är det rätt enkelt i år. Jag har inte läst så mycket som kommit ut under året.. :p

  2. […] är inte bara dags att nominera årets bästa böcker. Nu är det också hög tid att nominera alla favoritbloggar till Forma Books Blog Awards, som i […]

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: