Berit Hård och skönhetsindustrin

Det har kommit en ny bok med Berit Hård. Själv har jag bara läst (lyssnat på, om man ska vara petig) den första delen och jag hade lite blandade känslor, men tyckte det var väldigt kul att den innehöll en del kändisar bland karaktärerna (bland annat författaren själv). I den nya delen, Fällan, fladdrar det också förbi kändisar. Den här gången är bloggprofilen Kissie en av karaktärerna i boken och tydligen får hon ansiktet totalförstört efter en skönhetsbehandling… Jag vet inte vad Kissie själv tycker om att figurera som ett skönhetsindustrioffer i en bok, men ändå. Jag är faktiskt lite sugen på att läsa boken. Förlaget skriver såhär om den:

Fällan är ett kritiskt inlägg i debatten om den okontrollerade skönhetsindustrin. En industri som spelar med kvinnors och unga tjejers dåliga självkänsla som insats. Boken beskriver hur skönhetsbranschen bjuder på gratis behandlingar mot textreklam och knep som används för att övertyga kvinnor att de behöver göra olika ingrepp.

Schyst att någon skriver om det!


Kommentarer

2 svar till ”Berit Hård och skönhetsindustrin”

  1. Jag gillade Fällan, har inte läst något annat av Unni Drougge men den här var komisk och hade så klockrent språk 🙂 Lättläst var den oxå + lite spänning när det faktiskt händer saker. Min recension finns på min blogg 🙂

    1. Kul att du gillande den! Jag hoppas att den kommer som ljudbok. I så fall ska jag kasta mig över den direkt. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.