Marley och jag: Livet och kärleken med världens värsta hund

Labradoren Marley är världens värsta hund: hyperaktiv, paniskt rädd för åska, dregglande, ouppfostrad. När han kommer in i Johns och Jennys liv blir deras liv förändrade. Nu kan de inte längre lämna hemmet utan att fundera på vad Marley ska ha tuggat sönder när de kommer hem igen. De går på hundkurs och blir relegerade och de gör bort sig på en filminspelning där Marley ska spela rollen som sig själv.

Trots att Marley är en riktig tok till hund är han framför allt en stor glädjekälla för den lilla familjen som John och Jenny är på väg att bilda. Marley är en godhjärtad klumpeduns som hoppar alldeles för mycket när han hälsar och som kan sluka allt från guldhalsband till plastleksaker i ett litet naffs. Det är väldigt kul att läsa om allt Marley ställer till och om hur han berör allas hjärtan. Alla som har husdjur kommer garanterat att känna igen sig i boken, som på ett väldigt varmt och roligt sätt beskriver livet tillsammans med en hund.

Klart läsvärd underhållning!


Kommentarer

Ett svar till ”Marley och jag: Livet och kärleken med världens värsta hund”

  1. […] lite nyare bok om ett älskat husdjur är den varma och roliga boken Marley och jag, som handlar om en inte helt lätthanterlig labrador. Fin bok, som också har blivit […]

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.