Häst upphittad

Häst upphittad - Jenny HughesKate och hennes bästis Natalie är båda mycket ridintresserade och Natalies mamma har en ridskola, så de tillbringar nästan all sin tid där.

En natt, då Kate sover över hos sin bästis, ringer polisen och berättar att en av ridskolans hästar springer omkring lös. De ger sig ut för att leta reda på hästen och de lyckas snabbt fånga in den. Problemet är att det inte alls är en av ridskolans hästar.

Kate faller för den vackra hästen direkt och hon kallar den för Kola eftersom dess päls har en färg, som påminner om just kola.

I väntan på att Kolas riktiga ägare ska höra av sig har de honom på ridskolan och Kate, som har livlig fantasi, är övertygad om att hästen är stulen.

Så kommer de i kontakt med Jason, som berättar att han såg några män leda ut ett antal hästar från en transport den natt då de fann Kola. Han är säker på att en av hästarna slet sig och sprang iväg. Plötsligt låter det inte alls otroligt att Kola verkligen kan ha blivit stulen, men hur ska Kate, som verkligen älskar den underbara hästen, kunna skiljas från honom om ägaren hittas?

Det här är förvisso en ganska förutsägbar och overklig hästbok, men den är ändå rätt bra och rolig på sina ställen.


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.