I fullmånens sken

I fullmånens sken - Mary Downing HahnCyndas föräldrar är skilda och hennes pappa driver nu ett hotell i Maine, där han även bor tillsammans med sin nya tjej, Susan, och deras son, Todd. Cynda själv bor däremot hos sin mamma och hennes i pojkvän, Steve, i Maryland. Steve reser mycket, vilket Cynda tycker är jobbigt, så när Steve bestämmer sig för att flytta till Italien vill inte Cynda följa med. Istället flyttar hon till sin pappa.

Hotellet där de bor är ett kusligt ställe och det pratas mycket om ett konstigt mord, som har ägt rum där. Mordet klarades aldrig upp och nu sägs det att det spökar på hotellet.

Trots detta har Cynda det ganska bra hos sin pappa, men hon lider av att inte få någon uppmärksamhet. Pappan arbetar jämt, Susan tjatar bara och dessutom känns det som om pappan och Susan bara bryr sig om Todd.

Den enda som tröstar henne är den snygge hotellgästen Vincent. Visserligen är han mycket äldre än Cynda, men hon kan inte hjälpa att hon blir kär i honom. Tyvärr vet hon inte hur farlig han är.

Boken är på sätt och vis ganska förutsägbar, men kan ändå vara ganska spännande.