Extremt högt och otroligt nära – filmen

För evigheters evigheter sedan så skrev jag om filmatiseringen av Extremt högt och otroligt nära. Nu har jag äntligen sett filmen… 😉 Vid det här laget hade jag uppenbarligen glömt mycket av boken… Jag tyckte hur som helst att filmen var bra, men kanske lite väl långsam. Det är alltid en svår avvägning att bestämma hur troget boken ska följas i en filmatisering och här har man kanske inte fått till ett bra tempo i filmen.

Det är en fin berättelse i alla fall och mycket bra skådespeleri av pojken som spelar i Oscar i hans sorgearbete sedan han förlorade sin far i 11:e september-attacken.

Extremt högt och otroligt nära - Jonathan Safran Foer


Kommentarer

6 svar till ”Extremt högt och otroligt nära – filmen”

  1. Gillade filmen mycket! Tyckte också att pojken var hur bra som helst.

    1. Verkligen en duktig skådespelare! Jag kan knappt fatta hur man kan göra filmer med barn i huvudrollerna..

  2. Jag har inte sett filmen med boken är väldigt bra! 🙂

    1. Jag kan rekommendera filmen – men kanske mest till den som inte har läst boken/inte planerar att läsa boken, faktiskt. 🙂

  3. kul när man gillar nåt

    1. Jepp, det var en fin bok. Jag borde läsa mer av samma författare. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.