Planen efter Engelsforstrilogin


Jag läste i DN att Mats Strandberg redan har en plan för vad han ska skriva när Engelsforstrilogin, som han skriver tillsammans med Sara Bergmark Elfgren, är slutförd. Då blir det nämligen dags för skräck för vuxna. Kontrakt finns tydligen redan och utgivningen planeras till 2015. Jag har faktiskt inte läst någon av Mats Strandbergs böcker som han skrivit innan Engelsforstrilogin. Har du?

Cirkeln - Sara Bergmark Elfgren, Mats StrandbergEld - Mats Strandberg, Sara Bergmark ElfgrenNyckeln - Mats Strandberg, Sara Bergmark Elfgren

Bokens/böckernas författare:


13 svar till “Planen efter Engelsforstrilogin”

  1. Ja, absolut ”Halva liv”. De andra böckerna är mer chick-lit. Inget fel på det, men med ”Halva liv” tog han ett stort steg framåt 🙂

    • Den har jag hört talas om förut. 🙂 Kul att han skriver så olika böcker. Chick lit, fantasy, skräck.. 😉 Vad är Halva liv för genre? =)

  2. Jag vet inte riktigt vad jag skulle sätta ”Halva liv” i för genre. Jag hade väntat mig en chick-lit. Fick precis vad jag väntade och samtidigt inte alls 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.