Martina Haag i TV

På sommaren längtar jag extra mycket efter att lyssna på ljudböcker med Martina Haag, för det är så skön och rolig feel good att koppla av med. Nu har jag dock läst/lyssnat mig igenom det mesta hon har skrivit. Kanske får jag passa på att kolla på Nyhetsmorgon istället. I sommar gör nämligen Martina Haag inslag där hon kommer att resa genom Sverige och prata läsning med kändisar. 10 söndagar finns att se fram emot.

Hemma hos Martina - Martina HaagMartina-koden - Martina Haag


Kommentarer

2 svar till ”Martina Haag i TV”

  1. Rolig form av boktips, som TV4 ger. Hoppas på inspiration.

    1. Jaa, men jag missade gårdagens insåg jag sedan! Får försöka komma ihåg framöver! 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.