Nya ljudböcker, bl.a. en helt oväntad Martina Haag

Jag tittade förbi bibblan här om veckan och fyllde på med nya ljudböcker. Jag har ju längtat efter en ny ljudbok med Martina Haag eftersom jag verkligen gillar hennes feel good-böcker och tycker att de funkar så bra i författaruppläsning. Hon läser bra, Martina Haag! Det är inte alla böcker som funkar som ljudbok. T.ex. skulle jag nog hellre läsa en koncentrationskrävande, tung klassiker, hellre än att lyssna. Haags böcker gör sig dock närmast bättre i uppläsning än i pappersform, om ni frågar mig.

Dock har jag trott att jag har lyssnat/läst mig igenom alla hennes böcker. Men icket! Nu är Fånge i Hundpalatset hemma hos mig (tillsammans med tre bonusböcker).

Fången i Hundpalatset, Röde orm, Himmel över London

Rosorna är från en hemlig beundrare min kille och har ingenting med bibblan att göra. 😉


Kommentarer

2 svar till ”Nya ljudböcker, bl.a. en helt oväntad Martina Haag”

  1. Håller med dig om att Haag verkligen lämpar sig för ljudbokslyssning. När jag läser hennes böcker hör jag ändå hennes röst i huvudet så varför inte lika gärna lyssna? Hon är kul!

    1. Ja, hon är riktigt rolig! Efter den här har jag nog läst/lyssnat på alla, så jag hoppas att hon kommer ut med fler!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.