I en annan del av Bromma

I en annan del av Bromma är fortsättningen på Martina Haags bok Underbar och älskad av alla. Isabella Eklöf, som i den tidigare boken precis hade fått sin skådespelarkarriär ruinerad, har nu hamnat i receptionen på fyran. Hon har faktiskt jobbat där i åtta år nu. Hon är gift med en känd programledare och de har två små pojkar tillsammans. Ändå känns livet inte riktigt kul. Borde hon inte ha ett häftigare jobb? Bättre koll på vad som är inne just nu? Och är hennes man verkligen henne trogen? Medan hennes man säger sig åka ut på landet med pojkarna på semester har Bella egentligen all anledning att misstänka att han är någon helt annanstans.

Det här är en mysig och rolig bok, som funkar bra att lyssna på som ljudbok. Det är författaren själv som läser upp och hon gör det väldigt bra. Det är inte så djupt och det är dessutom ganska så förutsägbart, men det gör inget. Ibland behöver en bok inte vara mer komplicerad än såhär. Jag gillar verkligen Isabellas värld och all vardagsrealism.


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”I en annan del av Bromma”

  1. Profilbild för Boktokig

    Jo, jag läser nog rätt så snabbt! 🙂

  2. […] rolig och “vanlig” är Isabella i Martina Haags böcker Underbar och älskad av alla och I en annan del av Bromma. Det är inte lätt att försöka sig på en kulturkarriär… Till slut löser det sig ändå, […]

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d