Bokcirkeln är igång igen

Vi har haft lite paus med bokcirkeln över sommaren, men nu är den igång igen! Känns kul! Jag vet inte hur min höst ser ut med tjänsteresor, men jag hoppas på att inte missa allt för många bokcirkelträffar. Nästa gång läser vi Dumskallarnas sammansvärjning. Måste gå förbi bibblan och låna snart!

Dumskallarnas sammansvärjning - John Kennedy Toole


Kommentarer

2 svar till ”Bokcirkeln är igång igen”

  1. Haha..vad är det för bok? Vår cirkel kommer igen i sept:).

    1. Den är nog lite av en modern klassiker, men jag vet faktiskt inte så mycket om den. Får återkomma när jag har läst.. 😉 Vår cirkel börjar också i september (i praktiken). Man måste ju ha lite tid att läsa också. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.