Bokcirkeln är igång igen

Vi har haft lite paus med bokcirkeln över sommaren, men nu är den igång igen! Känns kul! Jag vet inte hur min höst ser ut med tjänsteresor, men jag hoppas på att inte missa allt för många bokcirkelträffar. Nästa gång läser vi Dumskallarnas sammansvärjning. Måste gå förbi bibblan och låna snart!

Dumskallarnas sammansvärjning - John Kennedy Toole

av Bokblomma

Läser och bloggar om böcker!

2 kommentarer

    1. Den är nog lite av en modern klassiker, men jag vet faktiskt inte så mycket om den. Får återkomma när jag har läst.. 😉 Vår cirkel börjar också i september (i praktiken). Man måste ju ha lite tid att läsa också. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.