Snart bokcirklar vi Spår

Det har varit paus från bokcirkeln över sommaren, men nu är vi igång igen och till nästa gång läser vi Spår, som jag i och för sig redan har läst. Jag kan nog behöva bläddra igenom den för att fräscha upp minnet. Det ska bli kul att bokcirkla igen. För min del har det blivit en extra lång paus eftersom jag missade förra träffen. Just Spår känns som en bra bokcirkelbok eftersom det finns mycket att diskutera kring den (gissar jag). Dessutom är det en bra bok! Spår är ett reportage om reportaget (!) kring egyptierna Ahmed Agiza och Muhammed Alzery, som utvisades till tortyr 2001. I mycket kändes boken som en deckare: spännande och engagerande. Samtidigt som man alltså fick stanna upp ibland och påminna sig om det som står i den har hänt på riktigt…

Spår - Lena Sundström


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.