Och ett skepp med sju segel och femti kanoner ska försvinna med mig av Bodil Malmsten

Malmstens sista loggbok har hittat hem till mig!

Åh, vad glad jag blev när jag kom hem och hittade Bodil Malmstens senaste loggbok, som jag liksom hade glömt skulle komma ut redan nu. Vill läsa, läsa, läsa! Tydligen är den den sista i en serie. Det känns lite trist faktiskt att det inte kommer fler, men jag hoppas och tror att det kommer ut en massa andra böcker av Malmsten framöver. Hon är verkligen en av Sveriges bästa författare: en sådan där ovanlig författare som sätter varje ord och där varje text är alldeles lätt och ändå så koncentrerad.

Och titlarna! Titlarna till hennes loggböcker är verkligen underbara. Och ett skepp med sju segel och femti kanoner ska försvinna med mig… Ja, ni hör ju!

Och ett skepp med sju segel och femti kanoner ska försvinna med mig


Kommentarer

2 svar till ”Malmstens sista loggbok har hittat hem till mig!”

  1. Profilbild för
    Anonym

    Den måste jag också läsa. Gillar Bodil!

    1. Ja, hon är verkligen fantastiskt bra!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.