Nästa bokcirkelbok

Det har kört ihop sig med tjänsteresor, så det blir nog inga mer bokcirkelträffar för mig i år. De andra kommer att ses ikväll och diskutera Dödens mästarinna. Jag har boken hemma, men har faktiskt inte orkat läsa ut den. Det har varit så mycket annat att fixa med och så har Dumskallarnas sammansvärjning varit outläst så länge att man kan bli tokig. Den har fått gå lite före, för jag har velat bli av med den och så har jag aktat mig lite för att ha för många böcker på gång samtidigt. Just nu läser jag även Therese Söderlinds Vägen mot Bålberget (på mobilen), lyssnar på Nessers Himmel över London och har diktsamlingen Svart som silver av Bruno K Öijer lite sådär på sidan av. Det är mer än nog av påbörjade böcker. Jag befinner mig just nu (eller är på väg; det här inlägget är tidsinställt) i norra Frankrike och kände dock att jag behövde ha läsplattan med mig. Nästa bokcirkelbok blir Tony och Susan av Austin Wright, men den finns inte som e-bok, så den fick inte följa med. Nu har jag istället börjat läsa DaVinci-koden på e-bokläsaren.

Tony och Susan - Austin WrightKan för övrigt säga att jag tvekade länge till om jag verkligen skulle ta med e-bokläsaren. På sådana här resor känner jag mig verkligen… överlastad av teknik. Har liksom med dator, jobbtele, privat tele, surfplatta, tangentbord och så alla sladdar av diverse slag med mig. Känns som att man ber om att bli rånad + att det känns lite lätt sjukt att typ bara ha en massa teknikprylar, lite underkläder och en påse med mikroförpackningar med tandkräm och duschkräm i sitt bagage. Somliga packar ju ner halva garderoben. Jag river ned hela skrivbordet. Nåja. Skönt att ha en platta full med böcker, för det blir många restimmar. Jag åker i princip direkt från Frankrike till en konferens i Uppsala, så jag blir hemifrån ett tag. Aldrig vara utan en bok!


Kommentarer

2 svar till ”Nästa bokcirkelbok”

  1. Jag skulle aldrig klara av en resa utan en bok. Det var mycket teknikprylar du måste släpa med dig! Vad jobbar du med?

    1. Jag har alltid med mig bok! Överallt! 🙂 Om inte annat i mobilen.. 🙂
      Jag är ingenjör.

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.