Bokbloggträff!

Igår träffades jag, Kerstin med Eli läser och skriver, Anna som har bloggen Med näsan i en bok och Josefin som bloggar på Nobelprisprojektet och fikade. Jättekul med en bokbloggträff i Umeå! Jag har inte så många kompisar som är nördigt intresserad av litteratur, så det känns verkligen fantastiskt kul med både bokcirkeln, som jag varit med i de senaste åren, och nu även bokbloggträff. 🙂 Vi sågs på Bokcafé Pilgatan (lämpligt! Och extra lämpligt för mig eftersom min kille, och på helgerna även jag, i praktiken, bor typ 10 steg från caféet).

Jag är dålig på att gå på bokcaféet, trots att det ligger så nära, men jag tror det är dags att börja göra mer frekventa besök, särskilt eftersom 1) det är ett hemskt trevligt och mysigt fik och finns saker i stil med mängder av böcker och rättvisemärkt choklad 2) det finns supergott glutenfritt bröd (OBS: extremt ovanligt på fik) med goda röror 3) det är en massa spännande/intressanta/häftiga författare som är där och pratar. Fjärde december kommer till exempel Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren och pratar Engelsforstrilogin. Jag blev superpeppad på att gå, men såg sedan att det krockar med balettlektion och jag prioriterar nog dansen just nu.

 Cirkeln - Sara Bergmark Elfgren, Mats Strandberg Eld - Mats Strandberg, Sara Bergmark Elfgren Nyckeln - Mats Strandberg, Sara Bergmark Elfgren


Publicerat

i

av

Kommentarer

4 svar till ”Bokbloggträff!”

 1. Profilbild för lisa Jansson
  lisa Jansson

  Låter jättemysigt med ett bokcafe.

  1. Profilbild för Linnea

   Det är ett jättemysigt café. 🙂 Vi får gå dit någon gång.

 2. Profilbild för Eli

  Det var jättekul att ses! 🙂

  1. Profilbild för Linnea

   Detsamma! 🙂 Synd att du precis är på väg att lämna stan, men du kommer kanske till Umeå ibland och hälsar på?

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d