Oksanen på Littfest


Som ni säkert vet så bor jag i Umeå och nästa år kan vi umebor se fram emot att vår stad är en av EU:s två kulturhuvudstäder (den andra är Riga). Jag, som älskar kultur i allmänhet, ser såklart fram emot detta och tänker inleda kulturåret med att i slutet av januari se balettkompaniet Les Baletts Trockadero de Monte Carlo. Det ska bli sjukt nice för en balettdansare, som mig. 🙂

Något som kanske har lite bättre anknytning till temat på min blogg är Littfest, som är Umeås årliga litteraturfestival och som i år går av stapeln 13-15 mars. Jag har aldrig besökt denna, faktiskt, men det verkar som att det blir ett besök med bokcirkeln i år. De första besökande författarna avslöjades här om dagen och en av dem är Sofi Oksanen, som ju skrivit bl.a. Utrensning. Låter lovande!

Bokens/böckernas författare:

Ämnen:


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.