Bokliga poddtips

Jag har ju blivit svårt förtjust i poddradiosändningar, som ni kanske vet. Tänkte tipsa om tre poddar som jag upptäckt helt nyligen (ingen garanti för att själva poddarna är nyinspelade..).

Bokpalt började följa mig på Twitter. Mycket bra! Annars hade jag missat denna finfina podd där Tobias och Rasmus varje vecka bokcirklar en bok de läst. Bra podd! Och ärligt talat känns det extra roligt att det är två killar som har den. Både bokbloggande och bokpoddande är lite av ett tjejintresse har jag märkt..

Boktimmen verkar vara avsomnad, men jag tipsar ändå. Det är studentradion Radio AF 99,1:s bokprogram. Känns riktigt proffsig! Hoppas det spelas in och läggs upp mer.

Nyss har jag också börjat lyssna på Piratförlagets poddradio. Jag såg något om den för länge sen, men hittade inte på iTunes store. Nu har jag dock hittat alla hösten/vinterns program, så det var väl något knas just när jag höll på.. :p Fler program spelas in inom kort!


Kommentarer

7 svar till ”Bokliga poddtips”

 1. […] hashtaggen #tbt (throwback thursday). Idag slumpade jag fram ett gammalt inlägg och hamnade på den 18/1 2014. Då lyssnade jag på poddarna Bokpalt, Boktimmen och Piratförlagets poddradio – tre poddar […]

 2. Har inte börjar lyssna på poddar än, men det är nog dags snart.

  1. Ja, testa! Men var försiktig, man kan verkligen fastna! 😉

 3. Pratade med två kompisar om Podcaster igår och blev sugen på att börja lyssna igen, så det här inlägget kom passande. Laddade hem Piratförlagets pod 🙂

  1. Kul! Jag älskar podcasts, men det gäller att hitta en balans så man hinner med sina ljudböcker också.. 😉 Missa inte Lundströms bokradio också!

 4. Tack!
  Kul att du lyssnat, vi blev superglada av att du gillar oss!

  Med mycket vänliga hälsningar
  Bokpalt

  1. Tack själva för att ni poddar så bra! 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.