Tematrio: Bokprylar

Den här veckan har Tematrio tema bokprylar: Berätta om tre bokrelaterade prylar du har eller vill ha.

Jag köpte ju en bokpryl så sent som här om veckan, nämligen en läslampa. Har använt den en hel del redan, faktiskt. Min kille tyckte nog att den var ytterligare ett bevis på att jag är en stor bokknarkare… Men hallå. Klart man har en liten lampa i väskan ifall det är mörkt och man får ett stort sug att läsa!!

Läslampa

Min finaste bokpryl är det bokmärke jag fick i julklapp här om året. Både mitt namn och bloggens namn finns ingraverade. Just nu ligger den i boken Nyckeln (men inte på bilden, för den är äldre än så). 🙂

Julklappar

Skulle kunna visa fler tjusiga bokmärken, men för variationens skull visar jag istället upp det pocketfodral jag köpte i somras. Har knappt läst någon pocket sen dess(!), men det är faktiskt en riktigt praktisk pryl om man är rädd om sina pocket (och vill vara diskret med vad man läser…;)).

Pocketfodral


Kommentarer

8 svar till ”Tematrio: Bokprylar”

 1. Svar: Jag kan inte riktigt bestämma mig för om skillnaden ifrån övriga böcker gjorde den här boken bättre eller sämre. Att den är annorlunda tyder ändå att Tropper kanske börjar utvecklas lite i sitt skrivande. Det kan bli spännande.

  1. Ja, han kanske utvecklas, precis som du säger. 🙂 Tycker han skriver bra, men det kan ju bli lite tjatigt.. Så det är ju bra med förnyelse!

 2. En läslampa skulle jag nog behöva skaffa mig.

  1. Ja, de är riktigt praktiska! 🙂

 3. Vilken fantastiskt charmig lampa! Den kan jag tänka mig med!

  1. Tack! Jo, den är söt! Synd bara att den inte går att klämma fast på läsplattan.. :/

 4. Det var fina bokprylar du har. Återigen, läslampan är så söt! Sån bokmärke skulle jag vilja ha, har bara i papper. Till sist fodralen, en sån behöver jag!

  1. Tack! 🙂 Jag har många fina bokmärken i papper också; det är kul med variation!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.