Har köpt I kroppen min

Jag köpte en bokpresent här om dagen och lät Kristian Gidlunds I kroppen min få följa med som en present till mig själv. Jag tror det är ett stycke stark läsning. Verkligen. Jag lyssnade för övrigt på Värvetintervjun med Gustav Norén här om dagen. Han kände ju Kristian Gidlund privat och kanske var det intervjun som omedvetet gjorde att det blev just Gidlunds bok som jag klickade hem.. Det finns även en intervju med Kristian Gidlund, för den som missat.

I kroppen min

Publicerat den
Kategoriserat som - Märkt

av Bokblomma

Läser och bloggar om böcker!

6 kommentarer

    1. Kul! Jag ska försöka läsa den i sommar, tror jag. Men jag räknade precis efter och insåg att jag har omkring 40 outlästa böcker i hyllan.. 😮 Så jag får se vad som hinns med.. :/

  1. Den här vill jag absolut läsa! Kanske på min nya läsplatta 😉

    Jag har samma problem som dig för övrigt, alldeles för många olästa böcker i bokhyllan. Alldeles för många böcker överhuvudtaget! Dags för ett besök hos Erikshjälpen snart tror jag.

    1. Låter som en bra plan! 😉
      Mina böcker börjar också bli för många. Några till och sedan är min bokhylla full.. 😮

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.