Har lämnat bokförslag

Har lämnat bokförslag

Så blev det äntligen min tur att föreslå böcker till bokcirkeln. Jag säger äntligen, för i och med att vi är 6 bokcirklare och vi turas om att föreslå böcker, så går det ju rätt många månader mellan gångerna. Det är ju alltid roligt att läsa något man är extra sugen på och alltså har föreslagit själv.

Som vanligt tog jag några titlar jag redan har hemma. De är rätt slumpvis plockade, men jag försökte ta något som kändes lagom långt (ca 250-500 sidor) och så tog jag bara skönlitteratur som inte är del i någon serie. Ett krav är också att böckerna ska finnas tillgängliga som pocket. Till slut blev det dessa:

Projekt Rosie
Fallvatten
I kroppen min

Får se vad de andra röstar på!

Projekt Rosie - Graeme Simsion I kroppen min - Kristian Gidlund Fallvatten - Mikael Niemi

Bokens/böckernas författare:


4 svar till “Har lämnat bokförslag”

    • Så du har läst den? =) Det ser faktiskt ut som att det blir just Projekt Rosie.. Jag hoppas att den är bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.